Social

#invectare benzina in vene #gabriel apostol #judecator

Detalii nestiute din viata Gabriel Apostol, judecatorul care a murit dupa ce si-a injectat benzina in vene

Judecatorul Gabriel Apostol, fost concurent MasterChef, a decis pe 1 Decembrie sa isi puna capat zilelor, injectandu-si benzina in vene. Desi a fost transportat la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

 

Dupa moartea lui Gabriel Apostol, ies la iveala detalii mai putin stiute de oameni despre el. Se pare ca barbatul ar fi avut probleme psihice, iar in trecut si-ar fi agresat sotia, mama celor doua fetite despre care spunea ca sunt lumina ochilor lui, in emisiunea MasterChef. Aceasta nu e singura acuzatie de agresiune, fiindca judecatorul s-ar fi batut si cu doi politisti intr-o benzinarie.

Judecatorul a povestit despre viata sa in emisiunea MasterChef, spunand ca a fost un copil-problema. „Sunt Gabriel Apostol, am 37 de ani, sunt din Pitesti, sunt judecator. Am fost copil problema, m-a crescut bunica paterna. Ca sa-si faca treburile prin curte, bunica ma lega de pat. Daca o prindea acum Asistenta Sociala o baga la parnaie. Daca nu ma lega, insemna sa nu ma gaseasca in urmatoarele 10 minute. Mie imi trebuia actiune. La cutremurul din 86, am sarit de la etajul doi. Si au mai sarit doi dupa mine. Inca sunt un copil problema”, povestea acesta, in 2014.

Tot din 2014, Consiliul Superior al Magistraturii l-a suspendat din functia de judecator pana in februarie 2016 pe motiv ca suferea de o boala psihica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea