Social

Despre cum nu greseste Traian Basescu

Intr-unul din numerele recente ale Oficiosului prezidential "Evenimentul zilei", o duduie cu zulufi face sa apara un text avind titlul:
"Traian Basescu greseste".
Autoarea, una dintre bucataresele de condei ale Palatului Cotroceni, abordeaza ultimele declaratii prezidentiale despre rezultatul primului tur de scrutin al localelor. Din cite se stie, in fruntea primariilor si a Consiliilor judetene au fost alese si realese persoane controversate, in contra carora presa a dus o crincena campanie.
Luni, 2 iunie 2008, dupa primul tur de scrutin, Traian Basescu si-a aranjat un popas la Realitatea TV, pentru a se pronunta asupra rezultatelor. Cu acest prilej, domnia sa a declarat nici mai mult, nici mai putin, ca votul obtinut de primarii si presedintii de consilii judetene ii scoate pe respectivii de sub acuzatia de a fi corupti.
N-a fost o ratacire de moment, provocata de tracasarile tipice unei calatorii cu avionul.
Domnul presedinte n-a facut altceva decit sa reafirme, intarit de bilantul primului tur de scrutin, o ipoteza lansata inca de la 6 mai 2008, la sueta de la Radio Romania Actualitati : daca baronii locali ies victoriosi din examenul care e votul uninominal, presa ar trebui sa se mai gindeasca nitel inainte de a-i mai numi " baroni locali ".

 

Continuarea in Jurnalul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea