Social

#abandon copii #desene #pizza

Desene si pizza in forma de inima pentru a preveni abandonul copiilor

Numeroase vedete din Romania s-au alaturat organizatiei Hope and Homes for Children Romania pentru a preveni pericolul de abandon. Restaurantul Zucchero Cuccina Italiana a creat o pizza in forma de inima special pentru a sprijini programele fundatiei.

 

Insotiti de copiii, finii sau nepotii lor, la lansarea pizzei “inimoase” au participat Dana Savuica, Simona Patruleasa Ivanof, Iuliana Marciuc, Marius si Ioana Constantinescu, Anca Serea, Adina Halas Hugeanu, Monica Iagar, Helmuth Duckadam, Geanina Corondan, Radu Buzaianu, Ioana Voiculet si Ovidiu Lipan Tandarica. De la mic la mare, copiii si-au dat frau liber imaginatiei si au aratat, prin picturi si desene pe panza, ce inseamna pentru ei „acasa”. Cei mici au pictat cu multa voie buna case, inimi, fluturi si flori colorate, tablourile lor urmand sa infrumuseteze casele de tip familial deschise in Bucuresti de Hope and Homes for Children. Micutii s-au bucurat de baloane, vata de zahar, dulciuri si pizza in forma de inima, precum si de atelierul creativ de pictura.

Hope Pizza este un produs dedicat fundatiei Hope and Homes for Chilren Romania si programelor sale de dezinstitutionalizare si prevenire a separarii copilului de familie. Acesta pizza in forma de inima a fost creata de cei de la Zucchero impreuna cu copiii de la Centrul de Plasament Pinocchio din sectorul 3 al Capitalei. Ea se afla deja in meniul restaurantului italian, iar o parte din profitul obtinut prin vanzarea produsului va fi donat catre Hope and Homes for Children Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea