Social

#mancare #medicamente #amprenta

Uimitor! O simpla amprenta poate spune ce ai mancat si ce medicamente iei!

Nimic nu mai poate fi ascuns! A fost descoperita o pulbere speciala, cu nanoparticule, care mareste claritatea amprentelor digitale si le permite specialistilor sa afle date de mare importanta despre persoana care a lasat amprenta: de ce sex este, ce medicamente ia, ce a mancat si chiar daca fumeaza si bea cafea.

Potrivit inventatorilor metodei, cercetatorii de la Universitatea din Newcastle, nanoparticulele din pulberea Arro SupraNano vor adera mai bine la relieful amprentei decat pulberile folosite la ora actuala, arata site-ul descopera.ro, care citeaza publicatia "Daily Mail".

Astfel, claritatea amprentei va fi imbunatatita cu pana la 40% si vor putea fi identificate diferite substante chimice prezente in urma lasata de deget, substante care vor da informatii despre comportamentul infractorului.

Aceasta tehnologie, care da indicii despre modul de viata al infractorului, va ajuta la ingustarea cercului de suspecti. In plus, ea va putea fi folosita si in medicina, pentru ca va genera un raspuns rapid cu privire la drogurile consumate de o persoana.

Sursa foto: acceleratingscience.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea