INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

#produse curatenie #curatenie #curatenie casa

Descopera solutiile profesionale de curatare si igienizare a mainilor

Te preocupa sanatatea echipei pe care o coordonezi sau iti doresti ca partenerii si clientii tai sa aiba acces la cele mai eficiente solutii ce asigura o stare de igiena impecabila? Perfect! Atunci este important sa cunosti mai multe aspecte despre produsele de igienizare a mainilor: sapun lichid, dezinfectant maini si prosoape hartie pliate. Aceste produse au si impact asupra sanatatii publice, deci sunt esentiale in colectivitati sau pentru business-uri unde interactiunea este mare.

 

Sapunul lichid - indispensabil si eficient in orice context

Sapunul lichid este de baza cand vorbim de igiena personala si colectiva. Alegerea acestuia trebuie facuta in functie de caracteristici pentru a indeplini scopul - indepartarea eficienta a murdariei si a microorganismelor de pe maini. Cand vorbim de acest produs trebuie sa stii ca este bine sa optezi pentru de sapun lichid profesional care curata in profunzime, are caracteristici  antimicrobiene, dar care actioneaza bland cu pielea si hidrateaza. Cu siguranta nu iti doresti ca persoanele care il utilizeaza sa sufere de iritatii sau neplaceri cauzate de mainile uscate, iar acestea sunt efectele pe care multe produse le-au. 

Indiferent de domeniul de activitate,  sapunul lichid nu trebuie sa lipseasca, este un must-have. Asadar alege un sapun lichid eficient care sa raspunda nevoilor tale, monteaza dispensere si dozatoare moderne pentru a eficientiza consumul, asa vei oferi acces la instrumente de calitate fara a face risipa. 

Dezinfectantii pentru maini - combati eficient raspandirea microorganismelor

In multe situatii - unde accesul la apa si sapun este limitat sau unde se impune un grad ridicat de igiena -  dezinfectantii pentru maini sunt cele mai eficiente modalitati de igienizarea a mainilor. Opteaza pentru produse cu formule speciale ce asigura distrugerea microorganismelor rezistente, inclusiv a bacteriilor si virusurilor.

Includerea dezinfectantilor pentru maini este necesara in locatii cu trafic intens - gari, aeroporturi, scoli, centre comerciale - dar si in locatii unde riscul biologic este ridicat - spitale, crese, centre de ingrijire pentru batrani, spatii de prelucrare alimente. Dezinfectantii pentru maini ofera masuri suplimentare de igiena ce asigura un mediu optim de lucru.

Prosoapele de hartie pliate - solutii economice, eficiente  la indemana

Daca iti doresti modalitati  convenabile, eficiente si economice pentru uscarea mainilor dupa spalare, atunci alege prosoape de hartie pliate. Asigura un mediu steril pentru indepartarea umiditatii de pe maini, si contribuie la reducerea riscului de raspandire a microorganismelor. Statisticile au demonstrat ca dispozitivele de uscare a mainilor, prezente in multe zone de igiena favorizeaza dezvoltarea si inmultirea microorganismelor, deci nu sunt cele mai sigure daca iti doresti sa pastrezi un mediu sanatos si curat. Pe de alta parte, prosoapele de hartie pliate incluse in dispensere ofera multe avantaje, de la mod de intrebuintare faciala la economii consistente. 

In incheiere, punctam ca produsele de igiena - sapun lichid, dezinfectanti pentru maini si prosoape de hartie pliate - ofera alternative profesionale de curatare si igienizare a mainilor. Sunt flexibile, accesibile, eficiente, deci sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii si a igienei publice. Utilizand produse si promovand practici igienice adecvate, vei contribui la prevenirea raspandirii bolilor si vei crea un ambient placut pentru echipa de lucru si clientii tai. 

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea