Social

# igiena afacere #afacere

Descopera gama profesionala de produse Tork pentru igiena afacerii tale!

Essity este o companie lider mondiala de igiena si sanatate care dezvolta, produce si comercializeaza echipamente de protectie personala si produse si servicii de igiena pentru sectoarele private si publice. Cand vine vorba de stergere, uscare, curatare sau lustruire - bazeaza-te pe produsele Tork. Dozatoarele, rezervele si serviciile companiei Tork raspund nevoilor diverse ale bailor, industriilor, bucatariilor si restaurantelor. Datorita lor, te poti concentra pe ceea ce este cu adevarat important pentru afacerea ta.

 

Viziunea Essity este de a imbunatati calitatea vietii oferind cele mai bune solutii in domeniul igienei si protectiei sanatatii. Este usor de observat ca multe produse Tork sunt eco-certificate, asa ca poti fi sigur dintr-o privire ca indeplinesc standarde stricte de durabilitate. 

Compania Essity  - informatii despre producatorul gamei profesionale de produse Tork

Essity este o companie suedeza cu o acoperire globala, specializata in productia de echipamente profesionale de igiena. Compania este specializata in distributia de produse Tork legate de igiena si protectia sanatatii atat in ​​sectorul privat, cat si in cel profesional. 

In calitate de proprietar al celei mai mari suprafete de paduri private din Europa, grupul Essity este constient de responsabilitatea sa sociala. Din acest motiv, compania se straduieste constant sa reconstruiasca potentialul ecologic din mediul sau prin activitati care vizeaza cresterea gradului de constientizare in aceasta tema. Printre acestea se numara plantarea padurilor, reducerea poluarii productiei si educatia in domeniul ecologiei.

Marca Essity este lider in productia de produse de igiena. Tork ofera sisteme igienice - dozatoare din linia Elevation and Image Design si rezerve dedicate sub forma de sapunuri, prosoape de hartie si hartie igienica. Tork ofera si servetele industriale, dedicate tuturor locurilor in care trebuie sa stergi rapid si eficient suprafata, sa o cureti sau sa o lustruiesti. Tork ofera sisteme de distribuire a veselei si a servetelelor. Produsele Tork sunt disponibile in multe variante, adaptate asteptarilor oaspetilor si clientilor. Tork este un brand care garanteaza calitate la cel mai inalt nivel.

Tork – produse de igiena de cea mai buna calitate 

Dintre echipamentele profesionale de protectie individuala disponibile care merita toata atentia nu pot lipsi produsele de igiena oferite de Essity. Pentru clientii persoane fizice si de afaceri, compania are pregatita o selectie larga de produse de la unul dintre marcile apartinand producatorului - Tork. In sortimentul actual vei gasi, de exemplu, hartii igienice disponibile in ambalaje economice, dozatoare de servetele, dozatoare de sapun, servetele, pungi, sapunuri lichide Tork, suporturi de hartie, carpe de curatat netesute sau carpe reutilizabile. 

Datorita varietatii de produse Tork si detinute de producator, cu siguranta fiecare client va gasi ceva pentru afacerea sa in categoria de produse si solutii de igiena profesionale. 

Produsele Tork sprijina oamenii sa traiasca o viata durabila, atat acasa, cat si la munca. Angajamentul companiei fata de sustenabilitate se bazeaza pe trei zone de impact in care produsele si solutiile oferite vor juca cel mai important rol. Acestea sunt: ​​bunastarea, utilizarea mai eficienta a resurselor si economia circulara. Impreuna, poti ajuta la imbunatatirea performantei in materie de durabilitate.

Gama de produse precum dispensere prosoape hartie te sprijina si te inspira sa gandesti in viitor si te ajuta sa fii mereu pregatit pentru actiune. De la oferirea unei experiente cu totul noi pentru oaspeti si imbunatatirea performantei de curatare pana la eforturile de a obtine un profil si mai sustenabil, compania Essity iti imbunatateste afacerea oferind cunostintele, produsele si serviciile potrivite in materie de igiena pentru a te pregati sa iti conduci afacerea la maximum. Mai mult decat atat, activitatea companiei se bazeaza pe modelul unei companii sustenabile care tine sa creeze valoare pentru oameni si natura.

FOTO: sanito.ro

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea