Social

#auto rulate hyundai #hyundai

Descopera de ce sunt auto rulate Hyundai o buna optiune de masini second hand

Statisticile realizate pe piata auto din Romania arata ca vanzarile de masini second-hand au crescut in ultimii ani, comparativ cu anii precedenti. In acest context, este important sa aflam si care sunt cele mai bune optiuni de masini second-hand, una dintre acestea fiind si auto rulate Hyundai. Cu o istorie de doar 55 de ani pe piata auto mondiala, Hyundai a devenit unul dintre cei mai importanti si mai prestigiosi producatori auto din lume.

Datorita pasiunii pentru excelenta auto, prin conceperea si productia unor vehicule ce sunt considerate adevarate opere de arta, Hyundai este, in acelasi timp, si una dintre cele mai promitatoare marci auto din lume. Exista doua aspecte esentiale ce diferentiaza marca Hyundai pe piata de profil si care ii aduc o importanta valoare adaugata, fie ca vorbim despre masini noi, fie despre auto rulate Hyundai. Este vorba despre tehnicile avansate de productie si de preocuparea pentru realizarea de vehicule ecologice.

Fiabilitatea marcii masinilor second-hand, in topul solicitarilor clientilor

Cumparatorii de masini second-hand cauta in primul rand modele fiabile si rezistente in timp. Modelele  Hyundai se disting printr-o anumita particularitate distinctiva pe piata internationala, si anume aceea ca  produc autovehicule potrivite preferintelor si stilului de viata zonal. Astfel, fiecare fabrica Hyundai din lume produce modele dedicate necesitatilor locale. Producatorul Hyundai detine 27 de uzine si 10 locatii de productie, amplasate pe patru continente - Europa, Asia, America de Nord si America de Sud - fiind, in acelasi timp, singurul producator auto din lume care are si propria sa otelarie. In acelasi timp, fabrica Hyundai Ulsan, din Coreea, este cel mai mare complex de productie existent in industria auto, avand o capacitate de productie de peste 1.500.000 unitati/an, ce propulseaza aceasta marca in topul celor mai importanti producatori auto la nivel mondial. Reputatia de care se bucura marca la nivel mondial, se transfera automat si catre auto rulate Hyundai, masinile rulate Hyundai fiind foarte apreciate de consumatorii din toata lumea.  

Consumul si impactul asupra mediului, tot mai importante in alegerea unei masini rulate

Peste tot in lume, importanta acordata mediului inconjurator a crescut considerabil in ultimii ani, iar industria de automobile s-a adaptat rapid acestei tendinte producand autovehicule ce nu doar ca raspund ultimelor cerinte tehnologice, ci au si un impact mai mic asupra mediului. De-a lungul timpului, Hyundai s-a implicat intr-o serie de initiative si parteneriate care au ca scop promovarea vehiculelor cu emisii reduse de dioxid de carbon, fiind recunoscut in piata ca unul dintre cei mai bine pozitionati producatori auto in randul companiilor prietenoase cu mediul. Totodata, Hyundai este unul dintre liderii industriei „zero emisii”, pozitie pe care si-a castigat-o prin dezvoltarea tehnologiei pe baza de hidrogen. Modelul Hyundai ix35 Fuel Cell reprezinta a treia generatie de vehicule de tip fuel cell pe baza de energie electrica, iar de la prezentarea Hyundai Santa Fe FCEV din anul 2000, compania a devenit unul dintre liderii internationali in dezvoltarea tehnologiei pe baza de hidrogen, dispunand in acest sens de unul dintre cele mai extinse centre de cercetare din Coreea. Impactul asupra mediului este un aspect foarte important pentru consumatorii moderni, cu o contributie definitorie atat la achizitia de auto rulate Hyundai, cat si a modelelor noi.

Masinile rulate Hyundai si cele noi sunt percepute pe piata auto internationala si ca unele dintre cele mai inovatoare modele existente, cu un design modern, exceland si in ceea ce priveste consumul sau siguranta pasagerilor.

FOTO: tiriacauto.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea