Social

#consumabile hoteliere #turisti

Descopera consumabilele hoteliere special concepute pentru confortul turistilor

Sectorul hotelier este unul foarte important atunci cand se doreste a contribui la crearea cartii de vizita a unei zone turistice sau a unei metropole. De la arhitectura si design-ul hotelului, la localizarea acestuia in raport cu punctele de interes, de la serviciile oferite, pana la consumabilele care fac parte din amenajarea interioara a camerelor si a spatiilor comune, toate vor contribui la sporirea nivelului de calitate al unitatii hoteliere respective.Detaliile care sporesc valoarea si calitatea 

 

Atunci cand o unitate hoteliera isi propune sa atinga performanta in acest domeniu, este esential ca administratorii sa acorde o importanta foarte mare categoriei de produse pentru hoteluri. De la prosoape si papuci, pana la cosmetice si halate, de la amenajarea camerei de baie, pana la dotarea barului din interior, de la incaltatoare si suporturi de toate tipurile, de la halate de baie, pana la oglinzile de baie,  paleta de produse hoteliere este foarte ampla si acopera toate ariile de interes. Alese inspirat si vizand calitatea, aprecierea turistilor nu va intarzia sa apara, unitatea bucurandu-se de un real succes si de renume, atata timp cat produsele hoteliere vin in intampinarea nevoilor acestora.

Servicii de calitate si un plus de rasfat

Fiecare oaspete isi doreste sa se bucure intr-o unitate hoteliera, de mult rasfat, de conditii foarte bune de cazare, de meniuri variate si de servicii oferite la cel mai inalt nivel de profesionalism. Din acest tablou general, nu ar trebui sa lipseasca diverse tipuri de cosmetice hoteliere, astfel incat fiecare oaspete sa-si poata oferi cateva clipe de rasfat in timpul unei bai fierbinti sau atunci cand alege sa-si aplice un masaj relaxant dupa o zi lunga si obositoare. Atata timp cat turisti stiu ca se pot bucura de produse cosmetice de calitate, unitatea respectiva se va bucura de multa apreciere din partea acestora. De la sapunuri si sampoane, la geluri si masti de par, de la creme hidratante, pana la esantioane rafinate de parfum, toate vor contribui la sporirea confortului oaspetilor si la oferirea unor experiente unice.

Vizita la SPA

Care poate fi cel mai reconfortant si relaxant loc dintr-un hotel, daca nu aria destinata saunei, serviciilor de cosmetica si masaj, piscinei si salii de fitness. Atunci cand oboseala incepe sa-si spuna cuvantul pe durata unui sejur, o vizita la SPA va reprezenta pentru turisti cea mai placuta cale de relaxare, astfel ca aceasta devine aria asupra careia trebuie sa fie indreptata multa atentie in ceea ce priveste amenajarea si dotarea cu accesoriile necesare. Daca turistii nu si-au pus in bagaj cele necesare, atunci sigur vor descoperi intre modelele de papuci hotelieri, varianta potrivita mersului la sauna sau la piscina. Folosind papucii de hotel si accesoriile specifice, nu doar ca se ofera confort turistilor, dar se mentine si un mediul curat in aria SPA,  protejat in fata elementelor din exterior care pot afecta calitatea spatiului respectiv.

Confortul in camera de hotel

Este foarte important ca oaspetii unui hotel sa se simta in camera de hotel, chiar mai bine decat acasa, bucurandu-se de un pat confortabil, o baie relaxanta, o priveliste unica, dar si de rasfatul oferit de prosoape si halate fabricate din fibre placute si calduroase. Astfel, turisti se vor bucura de o experienta inedita, in care se impletesc frumusetea si valoarea punctelor turistice vizitate, cu confortul si calitatea unei camere de hotel moderna si primitoare, cu produsele hoteliere impecabile, dar si cu serviciile oferite la un nivel inalt de profesionalism.  Personalul calificat, serviciile oferite, caracteristicile camerelor si dotarile speciale, vor contribui la sporirea calitatii si renumelui unui hotel, indiferent carui palier de oaspeti se adreseaza, de la cei pasionati de turism, pana la cei aflati permanent in deplasari in interes de serviciu.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea