Social

#horoscop bijuterii #concurs edora #bijuterii #edora

Descopera bijuteriile Edora, in armonie cu energiile astrale

Lucrurile care te fac pe tine unica se oglindesc si in accesoriile pe care le porti: bijuteriile Edora . Edora e o poveste despre tine. Ea iti ofera acele bijuterii care se asorteaza cu personalitatea si feminitatea ta. Astfel, vei trai acele clipe minunate in care te privesti in oglinda si iti place ceea ce vezi.

Cu ajutorul bijuteriilor Edora, vei vorbi lumii despre tine: cercei din sfere de granat, coliere din perle si coral, bratari din chihlimbar , pandantive turcoaz sau pandantive cu zodia ta , aceste accesorii sunt in armonie cu formele feminitatii, in armonie cu universul si cu energiile astrale. Daca vrei putina inspiratie pentru bijuteriile potrivite zodiei tale, verifica aici horoscopul bijuteriilor Edora.

CONCURS: Descopera bijuteriile Edora, in armonie cu energiile astrale

Horoscop.acasa.ro impreuna cu Edora te invita sa participi la concursul Descopera bijuteriile Edora, in armonie cu energiile astrale (I).

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click aici. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 4.05.2009 – 11.05.2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatoarea este:

Elena Calinescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea