Social

Derbi

Se apropie summitul NATO si Bucurestiul se pregateste sa-si inchida principalele artere de circulatie. In sfarsit, nu mai putem circula oficial prin Capitala! Pana acum nu mai puteam circula in mod curent.

Ca gazda a NATO si ca trofeu al alegerilor pentru Primarie, Capitala e destul de jigarita: ce-a fost verde s-a taiat si pe verzisori s-a dat. Acum, cand si verzisorii s-au uscat, se taie pe euro .

Biata Capitala, victima a tuturor primarilor care i-au mancat plamanii, are parte acum si de o competitie poluata. PSD n-a fost in stare sa opteze intre Vanghelie si Sorin Oprescu de frica sa nu-si radicalizeze taberele interne: si-asa, cearta in care Vanghelie si Iliescu si-au reprosat reciproc tradarea stangii a fost de tot hazul.

Iata ca fiecare partid a ajuns la blestemul electoratului de a alege intre raul cel mare si raul cel cronic. Indecizia PSD a facut ca si PD-L sa-si amane anuntarea candidatului. Desi dl Boc se lauda cu trei candidati "castigatori din primul tur ", un sondaj INSOMAR arata cu totul altceva: Oprescu (47%), Prigoana (45%) si Negoita (43%). S-a dus primul tur!

Primul tur e la Cotroceni! Acum intram in retur unde toate partidele cauta candidatul fatal celorlalte partide cu care urmeaza sa lupte (dupa alegeri) pentru contracte, cladiri si terenuri - inclusiv terenuri de fotbal, cu jucatori cu tot.

 

Continuarea in Curentul

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea