Social

#relu fenechiu #deputat relu fenechiu #relu fenechiu DNA

Deputatul Relu Fenechiu a fost trimis in judecata de DNA

Deputatul PNL Relu Fenechiu a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ca in perioada 2002-2005 a prejudiciat statul, livrandu-i transformatoare uzate prin intermediul firmelor pe care le detinea.

In acelasi dosar, au mai fost trimise in judecata si alte cinci persoane, intre care si Lucian Fenechiu, fratele deputatului.

"In perioada de referinta, respectiv 2002-2005, Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova era abilitata legal sa faca achizitii publice pentru echipamente (produse integrale sau piese de schimb) pentru a asigura intretinerea retelelor fostei Filiala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ELECTRICA MOLDOVA.", informeaza DNA.

"Pe langa achizitiile normale de echipamente si piese de schimb, in perioada 2002-2005, SISEE Moldova a realizat si achizitii de la un grup de patru firme - SC LA ROCCA SRL, SC TEHNOROM SRL, SC FENE GRUP SA si SC EURO PLUS SRL - fara sa respecte prevederile legislatiei cu privire la achizitiile publice, in conditii de favorizare a acestor firme de la care s-au cumparat, la preturi de produse noi, transformatoare si intreruptoare uzate si vechi, fabricate in anii 1970 - 1980", se mai arata in in comunicatul DNA.

Dosarul urmeaza sa fie judecat de Curtea Inalta de Casatie si Justitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea