Social

#bogdan niculescu duvaz #comisia pentru afaceri europene

Deputatul Bogdan Niculescu Duvaz, propus in functia de presedinte al Comisiei pentru afaceri europene

Deputatul Bogdan Niculescu Duvaz a fost propus de grupul parlamentar PSD pentru functia de presedinte al Comisiei pentru afaceri europene in locul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc. Propunerea urmeaza sa fie votata in plenul Camerei Deputatilor.

"In cadrul sedintei grupului parlamentar PSD din data de 10.09.2012 s-a hotarat ca domnul deputat Niculescu Duvaz Bogdan Nicolae, membru al Comisiei pentru afaceri europene, va ocupa functia de presedinte al comisiei in locul domnului deputat Viorel Hrebenciuc, acesta ramanand membru al comisiei", se arata in scrisoarea pe care Marian Neacsu, liderul deputatilor social-democrati, a inaintat-o Biroului Permanent.

La inceputul sesiunii parlamentare, Viorel Hrebenciuc a fost ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor, aceasta functie fiind insa incompatibila cu cea de presedinte al Comisiei pentru afaceri europene.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea