Social

#andrei sava #deputatul andrei sava #animale de companie #animale apartament

Deputatul Andrei Sava propune limitarea numarului de animale din apartamente

Deputatul PSD Andrei Sava a initiat un proiect legislativ prin care se incearca limitarea numarului de animale din case si apartamente.

Daca legea va fi adoptata, romanii nu vor putea creste la bloc mai mult de doi caini si doua pisici.

"Este interzisa cresterea si intretinerea animalelor de talie mare si mijlocie in locuintele din cladirile-bloc, exceptie fac cainii si pisicile, dar nu mai multe de doua capete sau cu aprobarea asociatiei de proprietari nu mai mult de doua capete de fiecare, cu obligatia de a le asigura conditiile stabilite de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentara", se arata in textul proiectului de lege initiat de deputatul social-democrat.

O limitare a numarul de animale va exista si pentru romanii care locuiesc la curte. Astfel, numarul cainilor si pisicilor nu poate depasi trei capete de fiecare. In cazul in care se obtine acordul a doi vecini din localitatile limitrofe, numarul maxim al animalelor nu poate depasi cinci capete de gospodarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea