Social

#roberta anastase #buget camera deputatilor #scanare semnatura #hotel parlamentari

Deputatii vor face prezenta prin scanarea semnaturii

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, ca analizeaza posibilitatea ca prezenta parlamentarilor la sedinte sa se faca prin scanarea semnaturii, astfel incat prezenta sa fie afisata in plen si controlata de un departament al Camerei.

"Sper sa primesc sprijinul colegilor din Biroul Permanent sa institutionalizam aceasta procedura", a subliniat Roberta Anastase, citata de Agerpres.

Intrebata daca se vor lua masuri impotriva deputatilor care cumuleaza absente, avand in vedere ca actualul Regulement al Camerei prevede ca presedintele trebuie sa faca o cerere pentru sanctionarea acestora, Roberta Anastase a spus ca va discuta cu ceilalti parlamentari pentru ca masurile de transparenta sa fie asociate cu cele de sanctionare .

"Intentionez sa discut cu colegii mei parlamentari pentru o mai mare transparenta, dar si pentru cresterea disciplinei parlamentare, asociate masurilor de transparenta si sanctionare", a completat presedintele Camerei.

Roberta Anastase a mai precizat ca si-ar dori ca inregistrarile audio ale sedintelor Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa fie postate pe site-ul oficial al institutiei, imediat dupa incheierea acestor sedinte, urmand ca, in cateva ore, sa apara si transcriptul acestora.

Buget de austeritate si la Camera Deputatilor

In acelasi timp, Roberta Anastase a declarat ca bugetul Camerei Deputatilor va fi unul de "criza" si ca, in cadrul conducerii acestui for, se va lua in considerare construirea unui hotel pentru parlamentari, informeaza NewsIn. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea