Social

#cazare hotel deputati #hotelul parlamentarilor #hotel bucuresti

Deputatii din provincie vor fi cazati la trei hoteluri din Bucuresti

Din totalul de 334 deputati, 66 sunt cazati in Capitala, potrivit unei statistici a Camerei Deputatilor. In acest context, secretarul general al Camerei, Gheorghe Barbu, a declarat ca pentru acestia se poate asigura cazarea la hotelurile Bucuresti, Royal si Monte-Nelly, informeaza Newsin.

De asemenea, el a precizat ca se incearca intocmirea unui Studiu de fezabilitate pentru realizarea proiectului care sa demareze eventual construirea unui hotel pentru parlamentari, proiect vehiculat de mai multa vreme.

Barbu a subliniat ca nu exista PUZ "> PUZ ">PUZ pentru o astfel de constructie. El a mentionat ca deocamdata nu s-a discutat acest lucru in cadrul Biroului Permanent, dar a subliniat ca la un moment dat va trebui rezolvata problema cazarii parlamentarilor.

Potrivit datelor puse la dispozitie de catre Camera Deputatilor, cereri pentru a fi cazati in capitala au fost primite din partea a 32 de deputati PSD+PC, 14 PD-L, 11 PNL, 3 UDMR, 6 de la minoritati altele decat cea maghiara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea