Social

#parlament #arestare #trafic de influenta #ion stan #alegeri parlamentare 2012

Deputatii din Comisia Juridica au avizat cererea de arestare a lui Ion Stan

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, aviz favorabil pentru arestarea deputatului PSD Ion Stan, acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta.

Deputatii din aceasta comisie au aprobat, cu noua voturi "pentru" si unul "impotriva", cererea ministrului Justitiei de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Stan. Potrivit procedurilor, grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor urmeaza sa se reuneasca in termen de maximum cinci zile pentru a emite un punct de vedere in cazul lui Ion Stan. Apoi, Biroul Permanent al Camerei este obligat sa convoace plenul.

"Le solicit public colegilor de la PSD sa se intruneasca pentru a da un punct de vedere si sa convoace plenul deputatilor. In mod normal, grupul PSD ar putea sa se intruneasca marti si sa dea un vot, astfel incat miercuri sa se reuneasca plenul. De data aceasta, colegii de la PSD nu au cerut demisia lui Stan, cum au facut in cazul lui Trasculescu", a declarat deputatul PDL Daniel Buda, presedintele Comisiei Juridice.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea