Social

#camera deputatilor #vot #urmarire penala #monica iacob ridzi

Deputatii au respins extinderea urmaririi penale in cazul Ridzi

Camera Deputatilor a respins, marti, extinderea urmaririi penale si inceperea unei perchezitii informatice in cazul Monicai Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului.

Monica Iacob Ridzi este cercetata penal pentru acordarea mai multor contracte fara licitatie in perioada cand a fost la conducerea ministerului Tineretului.

"Sunt pentru a doua oara in fata dvs., pe fondul unor solicitari ale procurorilor DNA, si va recunosc, rolul meu e cu mult mai dificil astazi, decat prima data. Daca in iulie 2009, eu insami v-am cerut sa incuviintati cererea de incepere a urmaririi penale fata de mine, in controversatul dosar legat de evenimentele de la 2 mai, de aceasta data, pe fondul unor derapaje evidente ale activitatii de urmarire penala , va solicit sa tineti cont de votul comisiei juridice de respingere a cererilor ministerului public", a declarat deputatul PDL inainte de inceperea procesului de votare.

Cererea de extindere a cercetarii penale a fost respinsa cu 109 voturi "impotriva", 99 voturi "pentru" si 14 abtineri, iar cea privind incuviintarea perchezitiei informatice, cu 110 voturi "impotriva", 109 voturi "pentru" si trei abtineri.

"Consider ca a fost un vot just. Va multumesc mult", a declarat Monica Iacob Ridzi dupa anuntarea rezultatului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea