Social

#imunitate #parlament #ion stan #victor ponta #cerere de ridicare a imunitatii

Deputatii au respins cererea de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Ion Stan

Camera Deputatilor a respins, vineri, prin vot, cererea de ridicare a imunitatii deputatului PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenta. Conform deputatului PNL Andrei Gerea, s-au inregistrat 226 de voturi "impotriva" cererii ministerului de incuviintare a arestarii preventive a lui Stan si doar 145 de voturi "pentru".

"Am facut obiectul unei inscenari judiciare prin care s-a dorit executia mea politica", a sustinut Ion Stan, in plenul Camerei Deputatilor.

Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat dupa anuntul legat de respingerea ridicarii imunitatii lui Stan, ca acesta nu mai poate face parte din PSD si ca solutia ar fi acesta sa demisioneze din Parlament.

"Pentru obiectivele noastre legate de MCV, intrarea in spatiul Schengen, e un rezultat rau. Eu am votat in aceasta idee pentru ridicarea imunitatii, insa decizia plenului e foarte clara, domnul Stan va fi cercetat in continuare in stare de libertate, trimis in judecata si instanta se va pronunta (...) Lucrul acesta ne va afecta in mod clar in rapoartele internationale", a mai spus liderul PSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea