Social

#ciorbe #anca constantinescu #radu morar #anca constantinescu televiziune

Deputata "Ciocu' mic" isi face debutul in televiziune

Deputata Anca Constantinescu, cunoscuta mai mult pentru replica sa "Ciocu' Mic", isi va face in curand debutul in televiziune, in cadrul postului TV Nasul TV, condus de realizatorul Radu Moraru.

Anuntul a fost facut chiar de Radu Moraru, intr-una dintre emisiunile sale. Astfel, Anca Constantinescu va activa in curand ca producator TV la postul Nasul TV.

"Trebuie sa fac un anunt pentru public. Am reusit sa recuperez din industria asta a politicii pe buna mea prietena, Anca Constantinescu. O salut pentru ca ea va produce emisiuni de televiziune. Deci am reusit sa salvez eu un om din politica, s-o atrag pe zona asta de divertisment", a declarat Radu Moraru.

Anca Constantinescu si-a capatat porecla de "Ciocu mic", dupa ce, pe vremea cand era deputata PD, a fost surprinsa de cameramani in timpul unei sedinte a Parlamentului adresandu-le unor colegi din Opozitie expresia: "Ciocu' mic la voi, ca acum noi suntem la putere!".

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea