Social

Dependentii de munca trebuie sa bea ceai verde

Ceaiul verde alunga stresul si oboseala cronica , specifice persoanelor dependente de munca, se arata intr-un studiu japonez. Cercetatorii spun ca un consum regulat de ceai verde , timp de cel putin cinci zile consecutive, alunga simptomele oboselii fizice si psihice.

Pentru persoanele care nu pot sa bea sau carora nu le place ceaiul verde, sunt bine-venite suplimentele din aceeasi planta. Extractele de ceai verde sunt deja recunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra sistemului cardiovascular, in controlul greutatii si in prevenirea aparitiei Alzheimerului.

Cercetatorii spun ca oboseala acumulata in timp duce la peroxidarea lipidelor din ficat, dar ceaiul verde stimuleaza refacerea sanatatii acestui organ, prin antioxidantii pe care ii contine.

Cercetarile ulterioare sunt menite sa descopere cantitatea exacta de extracte din ceai verde care alunga simptomele specifice dependentilor de munca si daca asimilarea se face mai bine prin bautura sau suplimente alimentare .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea