Social

#ilalia #echipa #fotbalist

Del Piero, abandonat de suporterii lui Juve

Desi si-a prelungit contractul cu Juventus pana in 2010 si este golgeterului sezonului trecut in Serie A, Alex del Piero si-a pierdut fanii. Suporterii Batranii Doamne s-au cam saturat de propriul idol si nu il mai vor in echipa.

Totul a plecat de la un sondaj de opinie realizat de site-ul suporterilor torinezi, VecchiaSignora.com, in care cititorii au fost rugati sa isi exprime opinia in vederea primului unsprezece pe care antrenorul Claudio Ranieri ar trebui sa il foloseasca in sezonul 2008/2009 . Ideea a fost primita bine de suporterii juventini, tinand cont de faptul ca oficialii gruparii de pe Delle Alpi au anuntat ca nu vor mai face transferuri in aceasta vara.

Pana aici, totul bine si frumos! Deloc surprinzator, Buffon este preferat pe postul de portar, in timp ce linia de fundasi este formata din Grygera, Chiellini, Legrottaglie si De Ceglie. Mijlocul ideal ii are in componenta pe Camoranesi, Sissoko, Zanetti si Pavel Nedved. Surpriza s-a consemnat insa in ceea ce priveste compartimentul ofensiv. Asa-zisul idol al tribunelor, Alex del Piero, a fost lasat pe „tusa”, francezul Trezeguet si braziliano-italianul Amauri fiind preferati in detrimentul golgeterului din Serie A. Mai descumpanit este insa Iaquinta, fostul star al lui Udinese fiind preferat de doar 3% dintre cei care au votat.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea