Social

#resuscitare Patrick Ekeng #deces Patrick Ekeng #patrick ekeng

Declaratiile emotionante ale familiei lui Patrick Ekeng: “Nu trebuia sa joace!”, “Sa nu-l uitati niciodata!”

Membrii familiei Patrick Ekeng, care a decedat vineri seara in timpul meciului Dinamo – Viitorul, nu-si revin din starea de soc! In timp ce fratele jucatorului camerunez a sosit in Romania si a mers pe stadionul unde fratele sau si-a petrecut ultimele clipe din viata, sora fotbalistului sustine ca Patrick Ekeng nu trebuie sa intre pe teren!

“I-a spus celui mai bun prieten ca se simte foarte obosit si ca nu poate juca. Patrick era foarte generos, era un gentleman. Este extrem de dureros ceea ce se intampla, lasa in urma o familie frumoasa, e ca un cosmar ce traim noi acum”, a declarat pentru BBC, Monique Chantal, sora cea mare a camerunezului Patrick Ekeng.

BBC noteaza ca oficialii clubului Dinamo au anuntat ca vor suporta toate costurile privind repatrierea fotbalistului Camerunez.

„E dificil sa vorbesc acum despre fiul meu, dar cred in Dumnezeu si ma supun dorintei Lui. Daca acesta este fotbalul si asa trebuie sa fie viata fotbalistilor profesionisti, atunci ar trebui sa reflectam serios la acest lucru”, a spus Celine Chem, mama lui Patrick Ekeng.

Jurnalistii de la BBC mai scriu ca Organizatia internationala a jucatorilor profesionisti de fotbal, FIFPro, si-a exprimat ingrijorarea pentru modul in care s-a intervenit in acordarea primului ajutor in cazul jucatorului si asteapta, la randul ei, raspunsuri.

Pe de alta parte, fratele lui Patrick Ekeng, care a intrat, alaturi de Mircea Rednic, pe terenul unde fratele sau a trait ultimele momente din viata, a transmis un mesaj de recunostinta. “Tot Camerunul este trist. intreaga lume este trista. Dar este foarte mandra de aceasta mobilizare si afectiunea pe care ati aratat-o. Acest lucru insemnna mult pentru familia sa, sotia sa, copilul sau, mama sa, surorile sale. Patrick a iubit Dinamo. in ultima discutie pe care am avut-o cu el pe 20 aprilie, dupa golul marcat de el si care a facut ca Dinamo sa se califice in finala Cupei Romaniei, era foarte mandru ca a reusit sa isi arate la Dinamo calitatile sale. Va multumescu pentru toata dragostea pe care ati aratat-o. Nu a jucat mult timp aici, dar voi l-ati adoptat, l-ati iubit. Va multumesc mult pentru acest lucru! Sa nu il uitati niciodata pe Patrick! Am incredere in voi. stiu ca va ramane in inimile voastre. Din generatie, in generatie el nu va fi uitat pe acest stadion. Nu stiam inainte de Dinamo, dar datorita fratelui meu am invatat sa iubesc Dinamo. Iubesc Dinamo Bucuresti! El a murit in tricoul lui Dinamo, pentru voi, pentru club si sper ca jucatorii vor castiga finala Cupei. Va voi sustine. Toata familia lui Patrick Ekeng va va sustine. Voi fi mereu alaturi. Sunteti un club extraordinar, v-am urmarit meciurile la televizor, voi continua sa le urmaresc pentru ca fratele meu va trai prin fiecare dintre voi”, a spus fratele lui Patrick Ekeng, informeaza dolce-sport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea