Social

# alexandra burta # bacalaureat 2015 #bac 2015 #elevi eliminati bac #rezultate bac

Decizie definitiva in cazul elevei de 10 eliminata de la Bac! Drama adolescentei

In ciuda contestatiilor si chiar a anchetei Ministerului Educatiei, Alexandra Burta, eleva de 10 care a fost eliminata de la bacalaureat, va sta pe tusa doua sesiuni. Ea a fost prinsa ca a colaborat cu colegii din sala de examinare in timpul probei la matematica. 

Alexandra Burta, sefa de promotie la Colegiul din Stei-Bihor, i-a scris preşedintelui Klaus Iohannis după ce a fost eliminată de la Bac. Chiar si asa, situatia elevei nu s-a rezolvat. 

Sorin Câmpeanu, ministrul educaţiei, a anuţat că eleva a fraudat examenul de bacalaureat, aceasta fiind concluzia anchetei corpului de control care a reverificat înregistrările video din sala de examen. Astfel, s-a stabilit că Alexandra "a colaborat cu elevii din stânga şi din dreapta", relateaza RomaniaTv. 

"Fiind un caz special, şi eu am fost impresionat. Am cerut corpului de control analiza. Din păcate s-a confirmat, nu a fost un simplu accident. A cooperat în examen cu colegii din stânga și din dreapta. Da, a fost reverificat acest caz punctual", a declarat ministrul Sorin Câmpeanu.

Adolescenta neaga incidentul si spera ca macar seful statului sa o ajute sa nu stea pe bara pentru urmatoarele doua sesiuni. Alexandra se pregatea de doi ani sa devina studenta la facultatea de farmacie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea