Social

#mircea lucescu #dinamo kiev #ucraina #rusia #antrenor

Decizia luata de Mircea Lucescu dupa ce Rusia a invadat Ucraina! Ce face acum antrenorul lui Dinamo Kiev

In urma cu aproape 48 de ore, Rusia a decis sa atace Ucraina, iar trupele s-au indreptat cu rapiditate catre capitala Kiev, dupa ce au bombardat mai multe zone din tara vecina.

 

Aproape de zonele de conflict s-a aflat inclusiv Mircea Lucescu, antrenor roman care are contract cu Dinamo Kiev! Initial, Il Luce nu a stiut ce sa faca, insa jurnalistii de la Gazeta Sporturilor anunta acum ca antrenorul e in drum spre Romania, dupa ce a decis sa paraseasca Ucraina.

„Am iesit din Kiev si mergem, e totul bine. Nea Mircea e cu noi, normal. Nu o luam spre Polonia, venim direct spre Romania, e tot tara NATO si e tara noastra, aceasta e cea mai buna varianta. O sa ocolim acea fasie din Transnistria”, a spus, pentru sursa citata, impresarul moldovean Arcadie Zaporojanu.

„Aseara am vorbit cu niste prieteni de la Kiev, erau la baza de pregatire a celor de la Dinamo Kiev. Mi-au povestit ca toti jucatorii echipei au fost stransi, cazati la baza de pregatire a clubului, cu familii, copii. In cursul zilei de azi asteapta variante pentru a pleca fiecare in tarile lor. Au si 4 straini, stafful tehnic, sunt acolo Mircea Lucescu si cu secunzii dansului. Din ce am inteles, ei au plecat dimineata in drum spre Romania, cu masina. Alte variante nu au, pentru ca aeroportul a fost bombardat. Nu au ce sa mai faca acolo, toate competitiile sportive s-au anulat, antrenamentele nu se mai fac”, a spus pentru Digi24 si Florin Cernat, fost jucator la Dinamo Kiev.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea