Social

#Mircea Sandu achitat #Dumitru Dragomir achitat #mircea sandu #dumitru dragomir

Decizia judecatorilor in cazul lui Dumitru Dragomir si Mircea Sandu. Este definitiva!

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, si Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, au fost achitati, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu.

Si Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal au fost achitate in acest dosar.

Instanta de apel a mentinut sechestrul asigurator in cazul celor doi conducatori si a LPF, timp de 30 de zile, pentru situatia in care statul sau/si lichidatorul FC Universitatea vor deschide actiune in civil!

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie in iunie 2013, fiind acuzati de abuz in serviciu, folosirea influentei ori autoritatii pentru a obtine pentru sine sau pentru altul bani, bunuri sau foloase necuvenite si sustragere de sub sechestru. De asemenea, FRF si LPF sunt acuzate de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si sustragere de sub sechestru.

La ultimul termen al procesului, din 17 mai, procurorii DNA au cerut pedepse orientate spre maxim atat pentru Mircea Sandu, cat si pentru Dumitru Dragomir. Decizia magistratilor Curtii de Apel Bucuresti va fi definitiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea