Social

#fratii tate #decizie #autoritati

Decizia autoritatilor in cazul fratilor Tate! Ce se intampla cu ei in urmatoarele 30 de zile

La finalul anului 2022, fratii Tate, Andrew si Tristan, au fost retinuti 24 de ore de catre autoritati, dupa care oamenii legii au decis sa ii aresteze pentru 30 de zile.

 

Fratii Tate ar fi urmat sa stea in spatele gratiilor pana pe 29 ianuarie 2023, dar au facut contestatie, in speranta ca vor fi eliberati. Potrivit jurnalistilor de la Spy News, contestatia celor doi a fost respinsa, astfel ca ei nu pot parasi arestul. Mai mult decat atat, sursa citata noteaza ca fratilor Andrew si Tristan Tate li s-a prelungit arestul preventiv!

Din cate se pare, fratii Tate vor mai petrece inca 30 de zile dupa gratii, astfel ca pana pe 27 februarie ei vor fi in continuare in arest preventiv. Aceeasi decizie a fost luata de autoritati si in cazul celor doua femei care sunt considerate complici ale fratilor Tate, Luana Radu si Georgiana Naghel.

Fratii Tate, Andrew si Tristan, au fost arestati preventiv la finalul lui 2022, ei fiind acuzati de viol si trafic de persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea