Social

De Ziua Europei in Austria

Institutul Cultural Roman din Viena marcheaza Ziua Europei printr-o serie de evenimente de anvergura. Pe 8 mai, Taraful Haiducilor concerteaza la Sargfabrik, una dintre importantele scene muzicale alternative ale Vienei. Biletele puse in vanzare s-au epuizat, iar la concert este anuntata si o echipa a televiziunii ORF.

Pe 9 mai, la Institutul Cultural Italian, in cadrul EUNIC (Uniunea Europeana a Institutelor Nationale de Cultura), directorul ICR Viena va prezenta presei proiectul ALTER EGO al Uniunii Europene dedicat Anului European al Dialogului Intercultural. Tot pe 9 mai, ICR Viena mai organizeaza un stand de prezentare a Romaniei, in cadrul evenimentului "Sarbatoarea Europei" initiat de Partidul Popular Austriac (partid aflat la putere al carui presedinte detine portofoliul de vicecancelar si ministru federal de finante). La eveniment sunt asteptate peste 500 de VIP-uri.

Concomitent, la Europapark din Salzburg are loc un concert de etnojazz al trupei Gypsy Combo, trupa condusa de tanarul muzician de origine romana Adrian Gaspar.

Sambata, pe 10 mai, ICR Viena si asociatiile culturale ale originarilor din Romania, cu sprijinul Ambasadei Romaniei ii invita pe vienezi la Poarta Maramureseana la o petrecere campeneasca alaturi de ansamblurile Crisana si Cununita.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea