Social

#fulguieli #innorari #prognoza meteo #vremea

De la o extrema la alta. Vremea urata ne da iar batai de cap

Ne-om fi bucurat noi de un weekend cu temperaturi ridicate, insa vremea capricioasa pare sa nu ne dea pace. Meteorologii anunta pentru acest inceput de saptamana frig si cer innorat, ba chiar si fulguieli.

 

Potrivit prognozei anuntate de specialisti, vremea se raceste de astazi, temperaturile scazand sub pragul obisnuit al perioadei. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4-5 grade in zona de est a tarii.

Mai fericiti vor fi locuitorii din nordul Moldovei, unde temperaturile vor urca pana la 14-15 grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5 grade in vest.

Nici cerul nu va fi pe cat de senin ne-am dori, ba chiar in zona montana va fi fulgui. Norii vor aduce si precipitatii sub forma de ploaie slaba, in special noaptea, in sud-vestul tarii. Nici vantul nu va fi mai potolit, ceea ce va spori disconfortul resimtit. Dimineata se va forma ceata.

Nici pentru Capitala vestile nu sunt neaparat mai bune. Si aici, cerul va fi variabil, cu unele innorari si cu intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 10 grade Celsius, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Sursa foto: xplorio.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea