Social

#fotbal #spania #italia #fiorentina #mutu

De la anul, Mutu ar putea juca in Spania sau Germania

Adrian Mutu fuge din Italia, anunta Cotidianul. Conform unui site apropiat de echipa la care evolueaza acum romanul, se pare ca Mutu l-ar fi pe impresarul sau, Alessandro Moggi , sa-i gaseasca o echipa din Spania sau din Germania pentru sezonul viitor.

Site-ul violaplanet.it da aproape sigura plecarea internationalului roman de la Fiorentina la finalul sezonului. Se pare ca principala cauza a plecarii s-ar afla deteriorarea relatiilor pe care le are cu colegii sai de club, acest fapt ducand si la rupturi intre multi fotbalisti si antrenorul Cesare Prandelli .    

Antrenorul Fiorentinei este acuzat de unii ca in vara trecuta a cheltuit prea mult pentru ca jucatorul roman sa ramana la clubul viola , desi acesta se intelesese pentru cedarea sa la AS Roma, din vara lui 2008.

Italienii precizeaza si ca impresarul atacantului roman, Alessandro Moggi , incearca sa-i gaseasca lui Mutu o formatie din afara Italiei la care sa evolueze in sezonul viitor, principalele optiuni in acest sens fiind Bayern Munchen si Real Madrid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea