Social

#photo booth #relatii serioase #sentimente.ro #dragobete

De Dragobete, raspandim dragoste la metrou!

Dragostea te poate gasi oriunde, asa ca anul acesta Sentimente.ro raspandeste iubire la metrou. Vino si tu maine, de Dragobete, sa sarbatorim impreuna cel mai frumos sentiment!

Daca ar fi sa aleaga intre Ziua Indragostitilor si Dragobete, romanii aleg sarbatoarea autohtona a dragostei. De aceea, Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, organizeaza o mica petrecere chiar pe peronul de la statia de metrou Unirii (M2 Pipera - Berceni). Aici, echipa Sentimente te va astepta sa te fotografiezi gratuit singur, cu perechea, cu prietenii sau cu colegii de serviciu.

Vei primi doua seturi de fotografii de la Cabina Foto a Dragostei, un cod care iti va permite sa testezi site-ul Sentimente.ro si, daca postezi imaginile pe Facebook cu hashtagul #Sentimente, vei putea castiga unul dintre cele doua cursuri gratuite de dans la Studioul de Dans "Arthur Murray". 

Poti sa faci asteptarea la metrou mai placuta maine, 24 februarie, intre 9.00 si 12.00. Vino si tu sa sarbatorim impreuna Dragobetele!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea