Social

# buchete de trandafiri # tranafiri #dragobete

De Dragobete, alege sa daruiesti buchete de trandafiri deosebite!

Luna februarie este considerata luna iubirii si pe buna dreptate: pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day, iar pe 24 februarie Dragobetele. Multe persoane uita si de sarbatoarea romaneasca a iubirii, insa noi suntem aici sa va reamintim de aceasta si de asemenea sa va sfatuim sa daruiti cele mai frumoase flori cu aceasta ocazie.

Pentru ca este o sarbatoare a iubirii, cele mai potrivite flori sunt bineinteles trandafirii. Acestia sunt simbolul dragostei, asa ca nu te teme sa ii daruiesti, indiferent de culoarea lor. Si ca sa iti venim in ajutor, o sa iti prezentam in continuare cateva buchete de trandafiri deosebite!

Probabil te-ai asteptat ca primul buchet de flori pe care ti-l recomandam sa fie compus din trandafiri rosii. Acestia sunt considerati simbolul dragostei, asa ca sunt ideali pentru a fi daruiti de Dragobete. Alege cu incredere Buchetul Big Passion si succesul va fi garantat! Este format din 57 de trandafiri rosii, ambalati cu atentie in hartie premium si decorati cu o funda satinata superba, tot rosie. Este buchetul ideal, ce te va ajuta sa iti exprimi sentimentele intr-o zi atat de speciala!

Daca iubitei sau sotiei tale nu ii plac trandafirii rosii, atunci iti sugeram sa alegi un Buchet 25 Trandafiri Portocalii. Acesti trandafiri au o semnificatie aparte: reprezinta admiratia, atractia, pasiunea si entuziasmul. De aceea, ar fi bine sa daruiesti astfel de trandafiri nu doar de Dragobete sau cu alta ocazie speciala, ci si fara motiv, pentru a-i aminti jumatatii tale ca este speciala pentru tine.

In cazul in care vrei sa ii daruiesti iubitei tale trandafiri pentru Dragobete, insa nu esti sigur care este culoarea ei preferata (mai ales daca relatia este abia la inceput) iti recomandam un Buchet 49 Trandafiri Multicolori. Este realizat din trandafiri roz, rosii si cyclam, asa ca nu poti da gres cu o astfel de combinatie cromatica. Este un buchet superb, care va arata excelent si care va aduce bucurie persoanei careia i-l vei darui!

Pentru ca Dragobetele este ultima sarbatoare de iarna, iar primavara este la doar un pas distanta, iti recomandam sa daruiesti si buchete ce au in componenta "vestitorii primaverii". Un astfel de exemplu este Buchet De Flori Everything Is Love. Pe langa trandafirii rosii si alte flori superbe, acest buchet contine lalele rosii, considerate florile simbol ale iubirii ce apar doar in perioada primaverii. Asa ca iti recomandam sa profiti de acestea cat de mult poti si sa daruiesti persoanei dragi buchete care contin lalele si alte flori de primavara.

Si ultima recomandare din aceasta serie este un Buchet Trandafiri "Gentle Thoughts", realizat din 19 trandafiri lila. Stim ca nu sunt trandafiri foarte populari, insa au o frumusete ireala si o semnificatie deosebita: sunt simbolul dragostei la prima vedere. Asa ca daca vrei sa ii marturisesti cuiva sentimentele tale chiar in ziua de Dragobete sau daca vrei sa ii reamintesti jumatatii tale ca v-ati indragostit la prima vedere, este buchetul ideal.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca iti vor fi de folos pentru a te hotari ce fel de trandafiri ii vei darui jumatatii tale de Dragobete!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea