Social

# catena # farmacii catena

De Craciun, la Catena ninge cu promotii

Chiar daca zapada se lasa asteptata pe meleagurile noastre, in lanturile de farmacii Catena ninge cu promotii speciale pentru Craciun. Scapa-ti bugetul de cheltuieli suplimentare si profita de preturile accesibile la produsele menite sa ingrijeasca sanatatea ta si a celor dragi.

Dupa cheltuielile substantiale pentru perioada sarbatorilor, cand bradul si decoratiunile, masa bogata si cadourile sunt de nelipsit din orice familie, farmaciile Catena iti ofera solutii convenabile pentru medicamente, produse cosmetice si suplimente alimentare. Toate iti sunt necesare in sezonul rece, pentru a intampina primavara cu zambetul pe buze.
 

15% reducere la produsele Walmark
 

Pana pe data de 31 decembrie , beneficiezi de o reducere de 15% la suplimentele pentru sanatatea intregii familii de la Walmark. Extractele naturale din plante, vitaminele si ingredientele active din gama previn si trateaza numeroase afectiuni, de la lipsa concentrarii sau starile de oboseala pana la tulburarile de menopauza sau circulatia deficitara: MemoPlus, Prostenal Duo, Ginko Prim, AstroStop, Prostenal Perfect, Urinal - toate sunt mai accesibile in ultimele zile din 2011 in farmaciile Catena.
 



 

Promotie Alinan Happy Drink
 

Ai nevoie de un anticolic natural care sa-i aline bebelusului tau colicile abdominale? Farmaciile Catena iti ofera un pachet promotional cu Alinan Happy Drink, remediu natural pentru cei mici, ce nu contine conservanti, zahar sau coloranti. Cumpara o cutie cu 20 de plicuri de Alinan Happy Drink si primesti gratuit o cutie cu 6 plicuri din acelasi produs. Grabeste-te, oferta este valabila doar pana pe 31 decembrie.
 



 

Promotie Genera
 

Frumusetea ta va avea de castigat daca folosesti produsele din gama Genera, cu parfumuri fine si texturi catifelate, ce iti readuc zambetul pe buze si placerea in suflet. Rasfata-ti simturile in mod natural cu ajutorul extractelor vegetale, vitaminelor si concentratelor active din fructe. Promotia 2+1 din farmaciile Catena iti aduce un produs gratuit la fiecare doua cumparate, pentru ca tu sa te bucuri din plin de luna cadourilor.
 


 


Promotie cosmetice Pell Amar

 

Dermatocosmeticele Pell Amar, care contin namol sapropelic cu proprietati terapeutice dovedite, lupta impotriva imbatranirii pielii si ajuta la sinteza colagenului.La farmaciile Catena, gasesti pe parcursul lunii decembrie gama Renaissance de la Pell Amar, cu principii active terapeutice pentru pielea ta, cu o reducere de 10%.
 



 

Promotie cosmetice Ce-Ce Med
 

Iarna, supletea si sanatatea parului poate avea de suferit din pricina factorilor externi nocivi din mediu. Din fericire, lantul de farmacii Catena a anticipat aceasta problema si iti ofera produsele cosmetice de ingrijire a parului din gama profesionala Ce-Ce Med cu o reducere de 20%.

Poti opta pentru tratamentul mai multor afectiuni specifice, precum gama de prevenire a caderii parului (cu extract de lupin), gama cu proteine din matase pentru par uscat si degradat, gama pentru par gras cu extract de rozmarin, gama anti-matreata cu extract de manuka si gama pentru par sensibil cu extract de boswelia serrata.
 




Preturile promotionale sunt valabile in limita stocului disponibil pana pe 31 decembrie 2011, doar in farmaciile Catena.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea