Social

#femei #orgasm #vagin #explicatie stiintifica

De ce unele femei nu pot atinge orgasmul. Iata explicatia stiintifica

Marimea clitorisului si pozitia acestuia ar putea fi cheia catre extazul sexual. Oamenii de stiinta americani sustin ca majoritatea femeilor care nu pot atinge orgasmul au un clitoris mic si pozitionat prea departe de vagin.

In cadrul studiului, cercetatorii au folosit imagistica prin rezonanta magnetica pentru a scana zona pelviana a 30 de femei, cu o varsta medie de 32 de ani.

Zece dintre femei au raportat ca au avut orgasm foarte rar sau niciodata. In cazul acestora s-a constatat ca pozitia si dimensiunea clitorisului erau anormale fata de cele altor femei.

"Desi functia sexuala adecvata este complexa, am demonstrat ca dimensiunea clitorisului si locul pot fi primordiale in impact asupra functiei sexuale, in special la orgasm", au declarat cercetatorii.

Oamenii de stiinta spun ca aceasta descoperire este foarte importanta, deoarece ar putea duce la crearea unor noi tratamente pentru femeile care sufera de anorgasmie.

Sursa foto: djstormsblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea