Social

#pompe funebre #inmormantare

De ce sa apelezi la o firma de pompe funebre pentru a organiza o inmormantare?

Cand survine un deces, rudele defunctului trebuie sa contacteze firma de pompe Funerare Ghica, care se ocupa de organizarea inmormantarii. Astfel, specialistii de pompe funebre ofera diverse servicii si ofera sprijin psihologic familiilor indoliate.

 

De ce sa contactezi firma de pompe funebre Ghica in caz de deces?

Pentru ca scopul unei case de pompe funebre este de a sprijini familiile in organizarea funeraliilor. Pentru aceasta se ocupa de serviciile obligatorii si anume: aprovizionarea sicriului si a urnei cinerare, transportul cadavrului, introducerea in sicriu, toaleta mortuara, efectuarea numeroaselor demersuri administrative esentiale (cerere) pentru autorizarea pentru inmormantare, incinerare, sicrie, repatriere etc., precum si actul de incinerare sau inmormantarea propriu-zisa.

Acest profesionist in pompe funebre poate ajuta familiile si cu multe alte sarcini legate de organizarea funeraliilor, precum proiectarea anunturilor, inchirierea unei case de pompe funebre, pregatirea ceremoniei... Moartea unui apropiat necesita multe pregatiri.

In plus, o firma de pompe funerare ofera sprijin psihologic familiilor si le ajuta pe parcursul diferitelor etape ale inmormantarii. 

Apelarea la o firma de pompe funebre in caz de deces: obligatorie sau nu?

Familia nu se poate lipsi de firmele de pompe funebre in caz de deces din diverse motive. In primul rand, cadavrul trebuie transportat intr-un vehicul funerar autorizat (auto funerar). Sicriul este oferit si de un operator de inmormantare. Retine ca folosirea sicriului este obligatorie, indiferent daca optezi pentru o inmormantare sau o incinerare. In fine, deschiderea si inchiderea unei inmormantari nu pot fi facute de rude, si necesita interventia unui profesionist.

Care sunt avantajele si dezavantajele apelarii la firma de pompe funebre?

Folosirea unei firme de pompe funebre iti permite sa beneficiezi de abilitatile unui adevarat profesionist in pompe funebre. Se poate ocupa de organizarea inmormantarii de la A la Z, de la finalizarea procedurilor administrative pana la inmormantare sau incinerare. Obiectivul sau este de a ajuta cel mai bine familiile indurerate.

Cu toate acestea, apelarea la acest furnizor de servicii are un cost. Pretul inmormantarii printr-o firma de pompe funerare este in functie de optiunile alese de familii si serviciile solicitate.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea