Social

# salopeta copii #salopeta #copii

De ce sa alegi salopete de exterior pentru copilul tau?

Sezonul rece este destul de complicat din punct de vedere al imbracamintei pentru copii. Probabil si tu ai mereu impresia ca ai imbracat copilul prea gros sau prea subtire, mai ales daca auzi pareri contradictorii. Foarte multi parinti si bunici au tendinta de a imbraca prea gros copiii si acest lucru poate aduce multe neplaceri, mai ales bebelusilor.

 

Copiii nu sunt foarte diferiti de adulti, asa ca nu au nevoie de foarte multe haine in plus. Uneori, un strat in plus fata de cum te imbraci tu este suficient. In plus, trebuie sa pui accent pe calitatea hainelor si pe capacitatea lor de a proteja si nu pe grosimea lor. Hainele groase sunt incomode si pot determina copiii sa transpire destul de mult, lucru deloc de dorit cand temperaturile sunt scazute. In cele ce urmeaza, vrem sa iti vorbim despre hainele de exterior pentru copii, ideale pentru sezonul rece, mai exact despre salopete pentru exterior.

Salopetele pentru exterior sunt perfecte pentru copii, deoarece tin de cald, permit libertatea de miscare si se adapteaza perfect temperaturilor. Salopetele de exterior au numeroase avantaje, dintre care putem enumera:

  • sunt impermeabile
  • permit miscarea in voie, fara anumite piedici
  • se imbraca simplu
  • acopera aproape tot corpul, ceea ce nu va permite caldurii sa iasa, nici macar in zilele extrem de geroase.

Salopetele de exterior pot fi purtate incepand de toamna tarziu si pana la inceputul primaverii, cand temperaturile incep sa creasca. Reprezinta ultimul strat al vestimentatiei copiilor si vei observa cat de bine se simt purtandu-le. Aceste salopete fac fata cu succes chiar si temperaturilor negative, avand in vedere ca sunt impermeabile si nu permit caldurii sa iasa. Pe sub salopeta se vor imbraca stratul de baza (de regula body si pantalonasi) si stratul intermediar, ce se adapteaza in functie de temperaturi (pantaloni si bluza, pantaloni si hanorac sau pantaloni si pulover). Pentru bebelusii care inca nu merg, exista salopete cu botosei, astfel ca nu va mai fi nevoie si de incaltaminte. Salopetele pentru copii mai mari prezinta elastice atat la maneci, dar si pantaloni, astfel incat sa nu permita caldurii sa iasa si nici sa nu se ridice in timpul mersului.

Online vei gasi cele mai frumoase salopete copii de exterior de pe Bebe Kiki, atat pentru fetite, dar si pentru baietei, realizate din cele mai bune materiale. Salopetele sunt realizate din fas matlasat, iar pe interior au blanita pentru un plus de confort si caldura. Un mare avantaj este si faptul ca prezinta gluga, care va tine foarte bine de cald, chiar si in cele mai racoroase zile, completand protectia oferita de caciula.

Salopetele de la BEBE KIKI au preturi excelente si sunt disponibile in numeroase modele. Cu siguranta iti vor placea dupa ce le vei vedea si nu doar pentru design-ul deosebit, ci si pentru calitatea acestora.

Speram ca aceste informatii sa te ajute pentru a alege imbracamintea potrivita pentru copilul tau! Nu uita ca pe BEBE KIKI gasesti atat salopete de exterior, dar si alte articole vestimentare ideale pentru copii.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea