Social

# bere ardeleni # consum bere ardeleni #studiu ardeleni #consum de bere

De ce prefera ardelenii berea

Ardelenii sunt unii dintre cei mai mari consumatori de bere din Romania. Peste 70% din acestia sustin ca berea are efecte curative, precum prevenirea aparitiei pietrelor la rinichi, iar altii spun ca berea este o sursa naturala de vitamine de tip B, potrivit unui studiu comandat de Asociatia Berarii Romaniei.

Constantin Bratu, directorul Asociatiei Berarii Romaniei, a declarat, marti, ca acest studiu a fost comandat anul trecut si ca "doua treimi dintre ardeleni beau bere cand se intalnesc la terasa cu prietenii si o prefera pentru proprietatea sa de a hidrata organismul".

"Aproape o treime din consumatorii ardeleni de bere o prefera pentru ca este fabricata din ingrediente naturale, iar un sfert cred ca berea poate fi considerata o sursa naturala de vitamine de tip B. De asemenea, 40% din ardelenii consumatori de bere au afirmat ca berea nu lipseste din frigider pe perioada verii", a declarat Constantin Bratu.

Acest studiu a fost realizat la nivel national si are ca scop marcarea obiceiurilor consumului de bere din regiunile Romaniei. In curand, urmeaza sa fie publicate si rezultatele privind regiunile Moldova si Oltenia in ceea ce priveste consumul de bere.

Sursa foto: foodstory.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea