Social

#plecare antena #iuliana luciu #motiv #antena

De ce pleaca Iuliana Luciu de la Antena! Iata adevaratul motiv

Iuliana Luciu, asistenta Simonei Gherghe de la emisiunea Acces Direct, a anuntat de curand ca va parasi micul ecran. Motivul este ca tanara isi doreste altceva de la viata.

Sora Nicoletei Luciu a precizat ca nu a fost vorba de niciun conflict sau nemultumiere. Diva a declarat ca ii este dor sa joace in filme si are nevoie de timp pentru a merge la castinguri.

Iuliana a jucat in urma cu cativa ani in mai multe filme si seriale romanesti precum: "Trei frati de belea" (2006), "Om sarac, om bogat" (2006), "Mostenirea" (2010), "Iubire de sora" (2007), "Inima de tigan" (2007) si "Aniela" (2009).

"Eu am vorbit de multa vreme cu cei din Antena ca voi pleca. Nu s-a intamplat nimic. Am spus ca o sa plec pentru ca vreau si pot mai mult. Vreau sa joc in filme si am nevoie de timp sa merg la castinguri. Poate vor fi telenovele, poate si filme straine, de ce nu? Oricum, imi este dor sa joc in filme, e o munca pe care o fac cu pasiune. Cat am fost asistenta am invatat foarte multe lucruri si sunt recunoscatoare pentru asta. Voi ramane prietena cu toti cei cu care am lucrat", a declarat Iuliana Luciu pentru libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea