Social

#DINSTEF #desfundare #fosa septica

De ce este necesara intretinerea si curatarea periodica a fosei septice

Chiar daca se afla ascuns de ochii lumii, in spatele casei, acesta isi face tot timpul treaba: sistemul fosei septice. Indiferent ca proprietarul casei nu se afla in locuinta, fosa septica continua sa lucreze. De fapt, o fosa septica functioneaza in orice moment din zi, fara ca locuitorii unei case sa fie constienti de acest lucru. Probabil din aceasta cauza, pentru ca nu este la vedere, fosa septica nu este intretinuta asa cum ar trebui, insa, cu ingrijirea necesara primita de la compania DINSTEF, sistemul septic poate functiona chiar si 25- 30 de ani.

 

Din pacate, nu toti proprietarii de locuinte ofera acelasi grad de importanta fosei septice si niciodata nu se gandesc cum anume functioneaza acest sistem. Insa, daca o locuinta se bazeaza pe o fosa septica atunci cand vine vorba de evacuarea apelor reziduale, lipsa de intretinere a acesteia poate crea probleme destul de ridicate.

De fapt, mentenanta si folosirea sistemul septic in cele mai bune conditii poate avea un impact pozitiv semnificativ, atat asupra locuitorilor, cat si a sistemului in sine, deoarece acesta va avea o speranta de viata mai ridicata.

Ce probleme pot sa apara din cauza unei fose septice defecte?

Prin intretinerea fosei septice se evita o multime de probleme care pot afecta atat locuitorii unei case, cat si mediul inconjurator. De altfel, cea mai grava problema care poate sa isi faca aparitia in urma lipsei de intretinere a fosei septice este aceasta: o fosa septica defecta poate contamina sursa de apa subterana si astfel poate conduce la poluarea locala a apelor din fantani, rauri, lacuri etc., expunand rezidentii la o serie de boli si alte riscuri privind starea de sanatate.

In plus, nitratii si fosfatii prezenti in apele menajere pot contribui la aparitia algelor in ape, lucru ce poate provoca o serie de probleme grave in ceea ce priveste fauna acvatica.

Care e cea mai buna optiune de intretinere a fosei septice?

Din pacate, cei mai multi rezidenti nu au abilitatile necesare pentru a intretine o fosa septica. De aceea, pentru curatarea acestui sistem de canalizare, se recomanda apelarea la o echipa de specialisti din domeniu, iar compania DINSTEF este alegerea potrivita, deoarece isi desfasoara activitatea, in principal, in servicii de vidanjare si curatare a fosei septice, alaturi de alte activitati de curatare eficiente.

"Nevoile de curatenie, vidanjare si salubritate vizeaza pe orice proprietar de spatii private sau comerciale, in masura in care se asigura un spatiu ecologizat, eliminat de bacterii, mizerii si deseuri. Pentru acest motiv, echipa noastra isi propune sa ofere clientilor nostri o gama variata de servicii, dintre care cele mai renumite sunt acestea: servicii de vidanjare, desfundari si curatari canalizare, stropire spatii verzi, decolmatari etc.", sustine echipa DINSTEF.

Scopul companiei DINSTEF

Din dorinta ca populatia sa nu se mai confrunte cu probleme ce pot afecta grav sanatatea acestora, compania DINSTEF isi propune sa elimine rapid deseurile casnice- sau alte gunoaie- pentru ca, la finalul activitatii, clientii care au apelat la serviciile acestei companii sa se bucure de un mediu curat.

"Principalele noastre atributiuni pe care le indeplinim cu succes sunt reprezentate de: eliminarea deseurilor si a apelor uzate, salubritate si alte activitati asemanatoare, dar, cu precadere, oferim servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, curatare si spalare mecanizata si desfundare mecanizata a retelelor de canalizate", afirma echipa DINSTEF.

De altfel, clientii pot afla mai multe despre serviciile companiei, accesand pagina web vidanjari-desfundari-salubritate.ro. Mai mult decat atat, echipa DINSTEF ofera consultanta clientilor sai, astfel incat oricine sa poata sa se bucure de un mediu si spatiu curat, prin serviciile eficiente de vidanjare oferite de companie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea