Social

# transport autocar #transport avion #avantaje #transport

De ce calatoria cu autocarul poate fi mai avantajoasa decat cea cu avionul

Cand cineva se gandeste sa calatoreasca prin Europa, autocarul se afla rar in topul listei. Cu toate acestea, este o alegere populara pentru multi calatori cu venituri medii.

Exista multe companii care ofera servicii de transport persoane cu autocarele in intreaga Europa. Autocarul constituie o modalitate ieftina de a calatori dintr-o tara in alta, permitandu-va sa va deplasati usor pe distante mari. De asemenea, unele companii, cum ar fi firma de transport persoane VioTur, garanteaza un nivel sporit de siguranta, permitandu-va sa va imbarcati si sa coborati la destinatie direct din locul in care sunteti cazati. Acest lucru va permite sa evitati alte mijloace de transport, deci costuri suplimentare, sau sa asteptati in statiile de autobuz, care uneori pot fi destul de periculoase pe timp de noapte. Altfel spus, in cazul in care autocarul opreste in orasul pe care doriti sa il vizitati, este suficient sa coborati si va veti afla in fata hotelului unde v-ati hotarat sa va cazati.

Multe persoane considera ca o calatorie cu autocarul ofera mai putin stres decat orice alta forma de transport persoane, in acest sens prezentand mai multe argumente.

Avantajele calatoriilor cu autocarul prin Europa

Autocarele le ofera in general pasagerilor o forma de transport mai ieftina decat cele mai multe optiuni de transport, cum ar fi avionul, feribotul sau trenul. O excursie cu autocarul prin Europa este optiunea ideala pentru persoanele care nu se bucura de zborul cu avionul sau chiar au o fobie de avion. Daca alegeti sa calatoriti cu autocarul, unul dintre bonusurile adaugate este ca nu aveti prea multe restrictii privind limita de greutate a bagajelor si nu trebuie sa faceti check-in si sa indepliniti procedurile de securitate specifice aeroporturilor.

Alte avantaje ale calatoriei cu autocarul sunt:

  • Calatoria cu autocarul nu presupune in general taxe suplimentare ascunse
  • Ai parte de un orar mai regulat
  • Ai posibilitatea de a te imbarca si a cobori in locul dorit, fara a fi obligat sa cauti un taxi, asa cum se intampla cand cobori in aeroport
  • Ai bagajele cu tine tot timpul si nu exista riscul ca acestea sa fie incurcate si sa iti fie returnate peste cateva zile asa cum deseori se intampla atunci cand calatoresti cu avionul
  • Nu aveti cum sa va rataciti asa cum se poate intampla daca ati fi la volanul propriei masini
  • Cea mai ecologica forma de transport in ceea ce priveste poluarea
  • Utilizarea transportului cu autocarele reduce posibilitatile de congestionare a traficului

Ca in cazul oricarui mijloc de transport, calatoria cu autocarul are si dezavantajele sale, dar acestea sunt puncte minore.

La ce trebuie sa fii atent cand alegi firma cu care calatoresti

In momentul de fata, in Romania, exista o multime de firme care ofera transport persoane cu autocarul in afara tarii. Pentru a fi sigur ca faci alegerea potrivita ar trebui sa tii cont de cateva detalii, cum ar fi experienta respectivei companii, ce autocare detine, pretul biletelor, dotarile autocarului care sa va asigure confortul, ofertele etc.

O astfel de companie care se mandreste cu o experienta in domeniu de 13 ani, este VioTur. Beneficiind de unele dintre cele mai performante autocare si microbuze de pe piata, dotate la standarde europene, VioTur ofera preturi imbatabile. De exemplu, pretul unui bilet pentru o calatorie cu un autocar Bucuresti Londra variaza intre 100 si 130 euro.

In ceea ce priveste dotarile, autocarele acestei companii au scaune rabatabile pentru dormit, aer conditionat, sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei, iar o parte dintre autocarele firmei sunt dotate cu toaleta igienizata permanent, aspect foarte important pentru oricine parcurge in special drumuri lungi. Microbuzele si autocarele firmei sunt  moderne si mai ales sigure din punct de vedere tehnic.

Un alt aspect important este ca pe toata durata cursei se fac pauze la un anumit interval de timp, iar fiecare client beneficiaza de o masa calda la restaurant. Plecarile in strainatate se fac in aproape toate zilele sapamanii, existand totodata si un orar flexibil care sa va permita timpul necesar pregatirii pentru o astfel de excursie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea