Social

# bricheta trabuc #trabuc #brichete

De ce brichetele S.T. Dupont sunt cele mai potrivite pentru aprinderea unui trabuc?

Daca esti inca la inceputul experientei tale cu trabucurile, selectarea unei brichete pentru trabucuri ar putea parea un lucru simplist. Asta pana cand vei vedea ca sunt atat de multe indicatii si atat de multe optiuni si branduri. Cu siguranta sunt cateva astfel de obiecte mai potrivite decat altele, iar despre acestea vom vorbi astazi.

Brichetele S.T. Dupont – partenerul perfect al unui trabuc de calitate

Majoritatea persoanelor cand se gandesc la brichetele pentru aprinderea tigarilor, probabil ca le vine in minte un BIC obisnuit si util atunci cand nu ai nevoie de o flama prea puternica. Desi este intr-adevar o optiune buna pentru aprinderea unei tigari sau chiar a unei tigari de foi, nu se poate spune ca este o varianta buna si pentru aprinderea unui trabuc. Din acest motiv, brichetele S.T. Dupont sunt atat de bine cotate in lumea pasionatilor de trabucuri.

Motivul este acela ca brichetele obisnuite contin substante chimice adaugate care pot altera uneori aroma trabucului dupa ce l-ai aprins. Mai exista si categoria celor care considera ca un chibrit ofera o flacara la fel de potrivita pentru aprinderea trabucurilor. Ideea este ca nici acestea sa nu aiba varful acoperit de sulf, intrucat si acestea altereaza aroma trabucului.

S.T. Dupont a venit in intampinarea acestei nevoi creand brichete secial dedicate fumatorilor acestor obiecte pretioase care sunt trabucurile.

Liniile de brichete S.T. Dupont torch cu o flacara tip jet sunt probabil printre cele mai bine vandute si vin si intr-o multime de variante de design potrivite oricarui stil,in special celor casual si sport. Mai mult, beneficiul adaugat al unei brichete S.T. Dupont torch este acela de a nu te mai chinui sa mentii flacara aprinsa pe o vreme neprietenoasa.

Exista insa o optiune si mai sofisticata de bricheta pentru trabucuri, regasita in categoria de brichete S.T. Dupont cu flacara calda, creata pentru un stil mai elegant sau mai business.

Brichetele S.T Dupont sunt incarcate cu butan, si din acest motiv, va recomandam sa va achizitionati alaturi de bricheta si un refill provenind de la acelasi brand. Incarcarea poti face chiar tu, sau te oti adresa partenerilor oficiali S.T. Dupont care se ocupa cu service-ul brichetelor.

Brichetele S.T. Dupont – o alegere potrivita pentru orice fumator pasionat de trabucuri

Desi poate numele de S.T. Dupont are o rezonanta care ne duce cu gandul la lux si rafinament extrem, realitatea este ca producatorii au creat obiecte de calitate superioara, cu un aspect deosebit, pentru fiecare categorie de pret.

Ba chiar mai mult, anul acesta brandul a anuntat ca isi va lansa noua colectie de brichete S.T. Dupont Hooked, o colectie cu un aer modern si fresh, dedicate celor care se stiu in pericolul de a-si rataci permanent brichetele.

Iar brandul S.T Dupont nu ofera exclusiv brichete, ci pune la dispozitia pasionatilor de trabucuri si tigari de foi multiple alte accesorii specifice de la cuttere, punchere, etuiuri, dar si obiecte fine din alte categorii precum stilouri, pixuri, butoni, genti sau portofele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea