Social

#vila anl #robert turcescu

De ce a ales Robert Turcescu sa stea intr-o vila ANL, desi are milioane in conturi

Jurnalistul Robert Turcescu a fost invitat in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, unde a facut cele mai sincere dezvaluiri din viata sa personala si nu numai. Jurnalistul a raspuns, printre altele, si la intrebarea de ce a ales sa stea intr-o vila ANL, desi este o persoana publica cu venituri destul de mari.

 

Robert Turcescu locuieste in prezent intr-o vila ANL, de 135 m patrati, desi, potrivit declaratiei sale de avere, are 14 conturi bancare in valoare de 200,000 de euro, 8 fonduri de investitii cu plasamente de 1,3 milioane de euro, plasamente de 200,000 de dolari, actiuni in 9 societati comerciale, dar si 8 terenuri, 3 apartamente si 2 case.

„La vremea respectiva nici nu se punea problema in felul acesta, a milionarului Turcescu. Apropo de conturi, nu conturile sunt importante, ci sumele din ele, conturi isi poate deschide oricine. Am facut o cerere la vremea respectiva. Divortasem si voiam sa locuiesc in zona de nord a Capitalei unde ramasesera fosta mea sotie si fata mea, la acea vreme avand 5 ani.

Se construia acest cartier din zona de nord a Capitalei, cartier ANL. Am explicat situatia mea locativa, la momentul acela nu aveam un apartament. Se modificase lege, era o perioada in care puteai sa aplici pentru o locuinta ANL, nu era bataia atat de mare pe locuintele ANL pe cat si-ar inchipui unii in momentul de fata.

Casa in care locuiesc nu este o casa foarte mare, are 135 m², cu tot cu anexele respective. Terenul nu va inchipuiti ca este cine stie ce curte, e o curte de 20 m² in spatele locuintei. Casa a costat in jur de 80.000 de euro. Asta e pretul pe care l-am achitat. Nu spun ca era un pret mic, dar nici mare pentru momentul respectiv.

Am facut un credit ipotecar, asa prevedea legea, l-am achitat, sunt proprietarul acestei locuinte, locuiesc si astazi in ea. Cartierul este in regula, dar nu e un lucru de care sa imi fie rusine, ca am aplicat pentru o locuinta ANL la acel moment. E un cartier cu oamenii care au diferite pozitii, procurori, judecatori, e un cartier cu lume buna, inclusiv ziaristi”, a declarat Turcescu la emisiunea lui Denise Rifai, potrivit kanald.ro.

 

 

 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea