Social

#irina #irinel columbeanu #monica gabor #fiica

De cati ani nu si-a mai vazut Irinel Columbeanu fiica. Fostul milionar a implinit recent 66 de ani, dar Irinuca a lipsit de la aniversare

Pe 27 mai, Irinel Columbeanu a implinit 66 de ani si a sarbatorit alaturi de cei apropiati. Printre invitatii prezenti la aniversare s-au numarat nasii sai si ai Monicai Gabor, Matei Miko, impreuna cu sotia, insa cea mai importanta fiinta din viata lui, fiica sa Irinuca, a lipsit din nou.

 

Viata lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical dupa ce si-a pierdut averea, iar acest lucru se resimte inclusiv in numarul persoanelor care il inconjoara. Fostul milionar si-a sarbatorit recent ziua de nastere, insa nu a avut-o alaturi pe fiica lui, Irinuca.

"Am invitat intreaga familie, ca sa zic asa, binationala, de la Malibu. Dar, distanta fiind foarte mare… Am apreciat ca au venit si nasii mei, de la Cluj, care nu-i asa departe de Malibu. Pe Irina nu am mai vazut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani."

Imi dau seama ca sunt niste probleme birocratice care trebuie depasite. Sunt convins ca Monica face tot ce poate in acest sens. Si atunci cand va rezolva aceste probleme birocratice ce tin de politica Statelor Unite privind administia pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joaca…Am rabdarea ca ele sa se rezolve.

Cel mai important e ca Irina sa se poata intoarce pe teritoriul SUA. Si cum sunt un tip destul de calculat, imi pun astfel de probleme. Si eu cand a fost sa ma duc la ea, m-am gandit cum sa fac ca sa pot sa ma si intorc. Ca am avut intentia sa ma duc sa o vad in luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi", a declarat Irinel Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea