Social

#studii sex # studii tinere # sex tinerete # cum sa te mentii tanar

De cate ori pe saptamana trebuie sa faci sex pentru a-ti mentine tineretea

Sexul te mentine tanar si in putere! Cu siguranta ai auzit de multe ori ca este benefic sa intretii relatii sexuale, daca vrei sa iti pastrezi tineretea, dar stii de cate ori pe saptamana trebuie sa faci sex pentru ca acest lucru chiar sa se intample?

Conform doctorului David Weeks, fost coordonator al departamentului de psihologie din cadrul Spitalului Edinburgh, Anglia, cuplurile care vor sa amane imbatranirea ar trebui sa faca sex de cel putin 3 ori pe saptamana.

Chiar si cuplurile trecute de prima tinerete, care nu mai pun atat de mult accent pe placerea sexuala, ar trebui sa isi faca mai mult timp si pofta de sex. In cazul lor, cele 3 partide saptamanale de sex ar contribui la intinerirea pielii si la reducerea anxietatii. In plus, barbatii care intretin relatii sexuale in mod constant isi reduc riscul de a suferi de cancer prostatic sau de boli cardiovasculare.

Persoanele care, pe langa sex, au grija la alimentatie si fac miscare in mod constant, au sanse si mai mari sa isi mentina organismul tanar pentru mai mult timp.

Foto: reioinsurance.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea