Social

#vacanta #bagaj vacanta #bagaj femei #bagaj barbati

De cate haine are nevoie o femeie in vacanta si de cate un barbat

Noua femei din zece nu porta niciodata toate hainele pe care le iau cu ele in vacanta. Majoritatea barbatilor, in schimb, spun ca folosesc peste 90% din lucrurile pe care le au in bagaj.

Potrivit unui studiu publicat de dailymail.co.uk, femeile au recunoscut ca petrec mult mai mult timp decat barbatii atunci cand isi fac bagajul pentru o calatorie. Si cu toate ca isi umplu valizele cu haine si incaltaminte, cele mai multe au spus ca nu folosesc niciodata mai mult de jumatate dintre acestea.

Mai bine de trei sferturi dintre barbati marturisesc faptul ca nevestele obisnuiesc sa inghesuie si n gentile lor o parte din hainele de dama. 53% dintre femeile chestionate au marturisit faptul ca de fiecare data bagajul lor depaseste norma admisa la calatoria cu avionul.

Rezultatele sunt surprinzatoare cu atat mai mult cu cat 42% dintre barbati sustin ca isi lasa consoarta sa pregateasca bagajul pentru a fi siguri ca nu au uitat nimic.

In vreme ce 65% dintre barbati isi fac bagajul in seara precedenta plecarii in vacanta, 47% dintre femei spun ca incep sa impacheteze cu trei zile inainte. 71% sustin ca, chiar si cand sunt pe picior de plecare, tot mai gasesc cate ceva de adaugat in valiza.

Sursa foto: Corbis via dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea