Social

De azi, greva generala la Dacia

Chiar daca oficialii Dacia au anuntat ca oferta de majorare salariala este valabila pana duminica, sindicalistii nu renunta la greva generala , programata sa inceapa astazi, de la ora 7.00.
Viceliderul Sindicatului Automobilul Romanesc, Ion Iordache , sustine ca cei peste 80% dintre angajati care au semnat pentru greva generala vor intra in uzina, insa nu vor desfasura nici un fel de activitate. „Luni (n.r. - azi), asa cum este legal, 80% dintre salariati nu lucreaza. Se va face greva la locul de munca, fiecare in departamentul lui. Nimeni nu va lucra. Mai pe intelesul tuturor, nu mai producem masini . In tot acest timp vor avea loc negocieri”.

Viceliderul Sindicatului Automobilul Romanesc, Ion Iordache, sustine ca cei peste 80% dintre angajati care au semnat pentru greva generala vor intra in uzina, insa nu vor desfasura niciun fel de activitate. Greva va incepe cu muncitorii de la schimbul I si va fi continuata de cei de la schimburile II si III. In toata aceasta perioada nu se vor produce automobile, pierderile preconizate pentru Dacia Renault fiind enorme. (continuarea in Observatorul Argesean)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Observator Argesean 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea