Social

#1 decembrie #fasole #parada #restrictii

De 1 Decembrie, fasole, parada si restrictii

„Hai sa dam mana cu mana...“ peste un oras in care nu se poate circula si in care primarii, de stanga si de dreapta, impart fasole si carnati la o zi dupa alegeri, cand se aniverseaza 90 de ani de la Marea Unire de la Alba-Iulia.

Intre sectoarele fruntase la impartit fasole cu ciolan si tuica sunt cel al edilului PSD-ist Neculai Ontanu si cel al PDL-istului Cristian Poteras .

Desi mandria nationala ar trebui sa se umfle ca fasolea la fiert, cetatenii din sectorul 2 s-au umilit, in fiecare dintre ultimii opt ani, pentru o portie de fasole cu ciolan. Cu bucuria a ramas numai Ontanu. Anul acesta, din nou, la primaria de pe Strada Chiristigiilor, se vor imparti 13.000 de portii de fasole cu costita si tuica fiarta.

Mai puteti gusta „mancarea ostaseasca“ si la corturile amplasate la Circul de Stat, Gara de Est, parcurile Florilor, Plumbuita, Tolbuhin, Vatra Luminoasa, Floreasca, Lunca Florilor, Motodrom, Tei si Teleajan, la Piata volanta Basarabia, str. Al. Paleologu, Str. M. Armasu intersectie cu Logofatul Dan, str. N. Apostol (Gradinita nr. 215), Piata Spaniei, str. Paroseni, str. Peris (Gradinita nr. 9) si bd. Chisinau nr. 6-8 (Complex Miramar).

Continaurea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea