Social

#demisie David Cameron #David Cameron Brexit #Brexit

Premierul David Cameron si-a dat demisia dupa iesirea Marii Britanii din UE!


David Cameron a anuntat astazi ca va demisiona, peste 3 luni, din functia de premier dupa rezultatele referendumului din Marea Britanie!
 
Premierul Marii Britanii, David Cameron, a facut primele declaratii de presa, din Downing Street, dupa ce rezultatele referendumului au fost anuntate oficial si cetatenii britanici au decis iesirea din UE.
 
"Vointa britanicilor este o instructiune care trebuie respectata. Nu trebuie sa existe nicio indoiala in privinta rezultatelor. Vreau sa ii asigur pe investitori ca nu va exista nicio problema in privinta economiei Marii Britanii.
Trebuie sa restauram puterea economica a Marii Britanii. De aceea am format un guvern, de aceea am declansat referendumul si am declansat o reforma in relatia cu Uniunea Europeana.
 
Nu mi-am ascuns convingerea ca UK este mai puternica si mai sigura in Uniunea Europeana, dar cetatenii Marii Britanii au ales astfel.
 
Voi face tot ce imi sta in putere sa stabilizez aceasta nava in urmatoarele saptamani. Nu e o decizie luata usor. E timpul pentru o noua conducere si un nou premier pana in luna octombrie. Un nou premier va negocia iesirea din Uniunea Europeana si va putea activa articolul 50".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea