Social

David Beckham vrea sa fie cel mai bun jucator din lume

Internationalul englez al echipei spaniole de fotbal Real Madrid , David Beckham , a declarat luni ca obiectivul sau, in plan personal, este sa fie considerat cel mai bun jucator din lume, informeaza agentia EFE.

Intr-o declaratie acordata postului spaniol de radio COPE, David Beckham a spus ca obiectivele sale sunt castigarea "cat mai multor titluri cu Real Madrid si un titlu important cu echipa Angliei", iar in plan individual, "sa cucereasca titlul de cel mai bun jucator din lume", pe care l-a ratat in doua ocazii, situandu-se pe locul al doilea.

Despre actuala sa echipa, Real Madrid, Beckham a spus ca "este logic sa fie considerata cea mai buna din lume pentru ca are in componenta sa jucatori precum Ronaldo, Zidane, Figo, Raul si Casillas , dar si multi altii". "Eu cred ca prin asta am spus tot. Real Madrid nu este numai o echipa de fotbal mare, ci si un club mare", a mai spus vedeta.

Beckham s-a referit si la francezul Zinedine Zidane si brazilianul Ronaldo: "Zidane este cel mai bun jucator din lume. Cu el ma inteleg bine, iar el ma intelege si mai bine pentru ca este un jucator care poate schimba in orice moment soarta unui meci. Ronaldo este si el la fel de special. De fiecare data cand atinge balonul stie ca poate marca un gol".


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea