Social

Dati-mi manele, nu mai vreau viermi!

Imi cer scuze ca am facut, ieri, glume legate de postul National TV . Niste glume proaste care incercau sa aduca acest post in derizoriu, niste glume pe care le retractez. De-abia dupa ce comisesem fapta am sesizat ca e capabil sa-si infrunte, cu tupeu, competitia. Si cind am zis competitia m-am referit la OTV, pe care postul fratilor Micula l-a contracarat, luni seara, printr-o editie a emisiunii Miezul problemei ai carei invitati au fost... au fost... au fost parintii ucigasului fetitei de la Iasi.
Da, domnule, dupa ce Dan Diaconescu i-a avut pe parintii victimei, Madalin Ionescu i-a luat pe parintii ucigasului. De-aia zic: National TV devine, cu adevarat, un adversar redutabil pentru OTV, iar eu imi retrag toate glumele de ieri, in special pentru ca nu imi mai arde deloc (dar deloc!) de glume.
Si cum sa-mi mai arda cind vad ca s-a mai nascut, peste noapte, un devorator de cadavre? E nasol. Si va fi si mai nasol, fratilor. Cind nu le vor mai fi de-ajuns discutiile despre viermi, despre pozitiile in care au fost violate victimele, despre gradele de putrefactie ale cadavrelor, despre sentimentele si pulsiunile sexuale ale criminalilor, astia isi vor autopsia mamele moarte in direct, isi vor dezgropa matusile si isi vor viola regizoarele de emisie, doar, doar va mai creste un pic nenorocita aia de audienta! Eu, una, m-am saturat! Si, daca tot trebuie sa fie rau, dintre manele si viermi dati-mi voie sa aleg manelele! Dati-mi manele! Multe manele! Mersi!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea