Social

#uber # rechizite copii #donatii #rechizite #hope and home for children

Daruieste rechizite copiilor din comunitatile dezavantajate

Uber a lansat in aceasta saptamana un program de ajutorare a copiilor din comunitatile defavorizate. Astfel, pentru fiecare calatorie efectuata cu o masina Uber, asociatia doneaza 2% din venituri organizatiei “Hope and Homes for Children” (HHC) , sub forma de rechizite.

“Vrem sa multumim in mod special tuturor celor care se vor alatura initiativei noastre si vor alege alternativa oferita de Uber transportului citadin in aceasta saptamana. impreuna sustinem copiii din comunitatile dezavantajate si speram sa vedem cat mai multe persoane care se vor implica direct si vor dona catre HHC", a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Parteneriatul cu HHC se inscrie in demersurile Uber de implicare activa in viata comunitatii, prin crearea unei platforme eficiente si inovative de punere in comun a resurselor si a cererii, ca expresie a unui nou tip de economie “sharing”, al carui pionier este, la nivel global, cat si in Romania.

“Suntem recunoscatori ca Uber se alatura, prin acest parteneriat, eforturilor noastre sustinute de a oferi fiecarui copil din Romania o sansa la o viata normala si implinita. Sprijinirea accesului copiilor la educatie este o responsabilitate pe care o impartasim astazi, atat cu reprezentantii Uber, cat si cu toti cei care doresc sa se adauge demersului nostru comun, facand donatii in natura (rechizite scolare) sau bani, direct catre organizatia noastra, cu ocazia inceperii anului scolar", a declarat Stefan Darabus, Director Regional Europa Centrala si de Sud, Hope and Homes for Children.

Prin intermediul HHC, la finalul saptamanii rechizitele scolare achizitionate de Uber vor ajunge la copiii aflati in dificultate.

Uber invita bucurestenii, si nu numai, sa se alature acestei initiative sau sa doneze direct catre HHC (www.hhc.ro, office@hhc.ro sau tel: 0722-111442). HHC Romania este principala organizatie nonguvernamentala, recunoscuta la nivel international, care lupta alaturi de institutiile statului pentru reformarea sistemului de protectie sociala a copilului, prin programe nationale de preventie a abandonului, prin transformarea legislatiei din Romania si a infrastructurii de servicii, prin reintegrarea copiilor in familiile lor naturale, printr-un amplu program de cursuri de formare a personalului din sistem.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea